Om oss


For et halvt år siden banket Marte på døra til Silje for første gang. Hun trengte å låne en kopp med sukker. Silje satt da midt i en strikkefloke og så sitt desperate snitt til å spørre om hun tilfeldigvis kunne strikke. Selvsagt kunne Marte det – hun har strikket nesten hele livet. Sykt flaks, tenkte Silje – som har strikket i knapt et år. Vi kan vel egentlig si at kjemien satt allerede da, også skulle det vise seg at vi hadde flere fellesnevnere enn at vi bodde i samme oppgang: Silje har Mila på snart 3 år, mens Marte har Milla som nylig feiret sin første bursdag. De matcher i tillegg med hårfarge og fregner, og de har funnet seg hver sin musiker å dele livet med.


Det tok ikke lang tid før de satt med et vinglass i én hånd og strikketøyet i den andre – og idemyldringen skjøt fart. Marte som har strikket et helt halvt liv, hadde allerede mange nydelige oppskrifter. Silje, som opprinnelig jobber som digital rådgiver i et mediebyrå så et stort potensiale i å få disse oppskriftene ut.
Vår visjon er å skape enkle og unike oppskrifter som skal være til glede for den fødte strikker – og de som akkurat har funnet gleden.


Ettersom vi er helt i startgropa og samtidig er to ivrige sjeler, har vi valgt å åpne nettsiden selv med få oppskrifter. Vi har mange flere på blokka som vi gleder oss til å dele med dere. Det vil bli skaperglede til de små – og kanskje det til og med kommer en genser eller to som alle dere fine damer der ute også kan bruke.


Kontakt:
hei@millamila.no